ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αντικαταβολή

Δωρεάν Αντικαταβολή.

H αποστολή των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα γίνεται με ACS courier. Για οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποστολής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα, για αγορές κάτω των 50€ είναι 6€, ενώ για αγορές άνω των 50€ είναι Δωρεάν.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ένα προϊόν εντός 5 εργάσιμων ημερών αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω e-mail στο info@supershoe.gr. Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη κατά 8 ευρώ.

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Α. Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο: Υπάρχει η περίπτωση να έχει εξαντληθεί και να μην έχει ενημερωθεί η διαθεσιμότητά του. Σε αυτή τη περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις εναλλακτικές λύσεις ή και την ακύρωση της παραγγελίας χωρίς καμία επιβάρυνση για σας.

Β. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που μπορεί να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

Γ. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του είτε επειδή τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα και είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail).

Όχι δεν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αγοράσετε και ως επισκέπτης.

Βεβαίως μπορείτε. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας μέσω email στο info@supershoe.gr ή τηλεφωνικώς στο +30 6984865390 πριν την έναρξη της αποστολής.

Όλα τα προϊόντα μας είναι τύπου υψηλής ποιότητας των αναγραφόμενων εταιρειών και ελέγχονται πριν από κάθε αποστολή.

Υπάρχει δυνατότητα να ανοίξετε το δέμα και να ελέγξετε το προϊόν τη στιγμή που θα σας το φέρει η ταχυμεταφορική σπίτι σας! Έτσι θα μπορείτε να ελέγξετε το προϊόν πριν το πληρώσετε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλ: +30 6984865390 | Ωράριο: 11:00-21:00

Email: info@supershoe.gr

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας